2013. június 11., kedd

Aquolina Pink Sugar puder spray - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

                    Aquolina - Pink Sugar 
                                                    
                                          puder spray 4 gr.
Összetétel: malna, narancs, gyongyvirag, edesgyoker, vattacukor, karamell
Enyhen csillogo gyongyhazfenyu reteget hagy a boron Pink Sugar  illatban
A kepen lathato termeket kuldom, a foton lathato allapotban.
Ne doljon be az olcso hamisitvanyoknak. A parfumoket altalaban ket fele modon hamisitjak, az egyik a higitas, igy ugye megvan az osszes fej-sziv-alap jegy benne, de a tartossaga vitathato. A masik a fejjegyek lemasolasa. Ebben az esetben a parfum elso fujasra eredetinek tunik, de idovel nem jon elo a tobbi illatjegy. Ha ismeretlen szemelytol vesz parfumot, NE hagyjon azonnal jellemzest, probalgassa az illatot.
A masik, amit meg kivannek jegyezni, a BOLT FELSZAMOLASBOL szarmazo "EREDETI" parfumok. Magyarorszagon gyakorlatilag nincsenek olyan magan parfumeriak, amik megszunhetnenek. Kulfoldon pedig NEM vasarolhat maganszemely raktarkeszletet, mert adoszam kell hozza. A kulfoldon felszamolasra kerulo boltok raktarkeszletet hivatalos aukciokon arusitjak, amelyek legnagyobb resze meghivasos, tehat maganszemely be sem mehet. A vamhatosagok altal lefoglalt pancsolt lottyok pedig megsemmisitesre kerulnek. A vamosok altal mennyisegi okok miatt elkobzott, eredeti parfumok szinten meghivasos aukciokon kerulnek eladasra. Ha bolt felszamolasos parfumot akar venni, kerdezze mindig meg, hogy pontosan melyik orszagbol szarmazik a parfum! Ha szamlakra hivatkoznak, kerjen rola fotot ... tutira nem lesz rola szamla.
A parfumok regisztracios szama semmilyen tampontot nem ad egy parfum eredetisegenek meghatarozasanal, orszagonkent, sot boltonkent valtozhat, amellett, hogy ezeket a szamokat profin hamisitjak.  
Kerem, csak akkor licitaljon, ha valoban meg kivanja vasarolni a termeket.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-30 23:05
. Aquolina Pink Sugar puder spray - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése