2013. június 16., vasárnap

Kismama biztonsági övterelő piros újszerű - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Legfontosabb :
A biztonságos utazás kismamaként felértékelődik mindenkiben. Ha Te is szeretnél továbbra is biztonágosan ülni az autóban, anélkül, hogy szorítaná a biztosnsági öv a pocakod, akkor vásárolj magadnak egy kismama biztonsági övterelőt. Ezzel nem csak kényelmesebbé teheted az utazást, vezetést, de nem kell aggódnod a csöppség biztonsága miatt sem!
Miért vennéd meg 5000-8000 ért????   
A képen szereplő bordó.. de ugyanez élénk piros színben... később teszek fel képet az eladó termékről.   
  Miért ajánlom?
  Terhesség alatt is fontos a biztonsági öv használata, ugyanakkor a  kismamák többsége arra panaszkodik, hogy az autó biztonsági öve kényelmetlen. Erre jelent megoldást a terhes biztonsági övterelő. Ezzel a segédeszközzel csupán néhány perccel hosszabbítjuk meg a ki és a beszállást. Hogyan kell használni?
Egy ülőlapból áll, amit az ülés háttámlájához kell szorosan rögzíteni a  hevederek segítségével. Az ülőlap elejéhez pedig a biztonsági öv alsó  szárát kell patentolni. Már a terhesség 2. hónapjától használható.
Kismamák, akik már használják: ) „ A kismama övterelő nekem bevált, szerintem jó találmány: ) Már a 6.   hónapban vagyok, de még mindig sokat utazom autóval, így nagy hasznát  veszem. Minden kismamának csak ajánlani tudom, azoknak is, akik ritkán  ülnek autóba a várandósság alatt. ” „ A legjobb dolog, amit a kismama védelmére kitalálhattak. Az hogy nem  műanyag csatt szolgál a terelésre, mint a legtöbb övterelőn, hanem  textil és patent, kényelmessé teszi az utazást. Köszönöm Nekik, hogy ezt kitalálták. ”
Bárhogy postázom kivéve utánvét. Köszönöm , hogy benéztél.  



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2013-07-04 19:13
. Kismama biztonsági övterelő piros újszerű - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése