2013. június 27., csütörtök

Polly Pocket: Csodacuppancs sz. - Polly játszószob - Jelenlegi ára: 1 790 Ft


Új játék, bontatlan, eredeti csomagolásban
Készen állsz megismerni a legújabb Polly Pocket sorozatot? A Csodacuppancs szobákban mindig történik valami izgalmas! Polly játszószobájában kis barátaival rengeteg szórakozást kipróbálhat! Tudnak pingpongozni, de az asztalon biliárdozni is lehet. A készletben egy kényelmes fotel, és egy színes lámpa is megtalálható, a készlet csatlakoztatható a többi Polly Pocket Csodacuppancs készlettel is! A csomagban egy 10 cm-es Polly figura, és egy szürke kiscica is helyet kapott.
Polly Pocket – A sorozat főszereplője, aki egyben a címkarakter is. A szőke hajú, kék szemű lány. Nagyon magabiztos, barátságos, optimista, találékony, és hűséges. Szereti, amik jól szórakoztatóak, kalandosak, és fontos módon a barátait. Neki sok hobbija van, mint például a henger-korcsolyázása, vízisízés, hódeszkázás, vásárlás, játszás, zenék és az éneklés.
A termék beszerzési ideje 1-2 nap.
súly: gramm
Itt megismerheted Polly Pocket csodás világát
A történet hét kalandozó gyerekről szól. Nagyon jó barátok és segítenek egymáson. Együtt összetartanak és szeretnek közösen kalandozni. Kalandozásuk mindig valami izgalmasat mutat be. Otthon is jól elszórakoznak és játszanak. Mindegyiküknek megvan, hogy miben jó. Szeretnek valamit együtt is csinálni. Sok van, amiben közösen jók.
Postázásunk a termék vételárának beérkezésével azonos napon történik, a termék súlyának megfelelően a mindenkori postai díjszabás alapján.
Simán csak a vevő előzetes kérésére és felelősségére postázunk.
 
.



Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Az aukció vége: 2013-07-16 11:20
. Polly Pocket: Csodacuppancs sz. - Polly játszószob - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése