2013. augusztus 31., szombat

Féldrágakő opalit karkötő, az angyalok köve. - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözlöm 
Gumis damilon egy könnyed ásvány karkötő.
Szeretem a szép, és egyedi természetes anyagokat. Ezért a termékeimnél féldrágaköveket, és tenyésztett gyöngyöket használok. Miután természet alkotta anyagokkal dolgozom, ezért előfordulhat a kövek tökéletlensége, természetes zárványok. A színek megjelenése függ a mindenkori monitor megjelenítő képességétől, és a készült kép minőségétől. Nagyon szép, és jó minőségű édesvízi gyöngyökkel dolgozom, amik amorfok.
Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Segít az érzéketlen testrészek javulása esetén.
Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre.
Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál és ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, izületre, csontokra is.
Jó hatással van még a lépre, szívre, holyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Rendszeres használatával komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát.
Fizikai hatása:
- erősíti az izmokat,
- segít a méregtelenítésben,
- jó hatással van a nyálkahártyára és az orrjáratokra, ezért hatásos megfázáskor, allergiás tünetek enyhítésére, valamint fogíny-gyulladás, - vérzés esetén,
- segít az alacsony vérnyomásban szenvedőknek, optimalizálja a vérnyomást.
Pszichikai hatása:
- határozottá tesz,
- kiegyensúlyozottá,
- erősíti a magabiztosságot,
- kimerültség esetén új erővel tölt fel,
- helyreállítja a lelki harmóniát,
- erősíti intuíciónkat,
- mélyíti a meditációt.
Hegyi kristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.
Gyógyhatások
: Belek, emésztés, fekélyek, fertőzések, hormonzavarok, idegrendszer, kimerültség, leukémia, mirigyek, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, rák-első stádiumban, szemek, szemhályog, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, vérsejtek: fehér és vörös, vérszegénység, vérzések-sebek kezelése. Földsugárzások ellen is jó.
Lelki hatások
: Egyensúlyban tartás / kiegyensúlyozottság, érzékenység. Érzelmi blokád, hisztéria leküzdése. Kifejezőkészség, védettség érzésének erősítése.
Féldrága kövek
Az ásványok, drágakövek már az őskortól fogva fontos szerepet játszottak az ember életében. A szerszám- és fegyverkészítésen kívül szépségük révén főként ékszer- és talizmánkészítésre használták őket, ugyanakkor ezen ékszerek egyben az anyagi gazdagságot, társadalmi rangot is szimbolizálták. Napjainkban a kövek felhasználásának egy kevésbé ismert területe a „ nemeskőgyógyászat” újra felerősödött.
További termékeim



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 23:16
. Féldrágakő opalit karkötő, az angyalok köve. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése